Általános információk

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdeti meg Az Év Boltja versenyét.
A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.


A pályázatokat 2017. március 24-ig, éjfélig várjuk!


A versenyre 9 főkategóriában nevezhetnek üzletek, illetve az azokat működtető láncok.

 A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében, a tágabb értelemben vett FMCG szakma képviselői és a vásárlók értékelik és díjazzák. A versenyre pályázhat minden Magyarországon, a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.

A nevezéseket folyamatosan várjuk!
A közönségszavazást a nevezési határidő lezárása után rendezzük meg.

A nevezés ingyenes, egyetlen feltétele az elektronikus nevezési űrlap kitöltése és a dokumentációk feltöltése.


Szponzori bemutatkozó

A Laurel Cégcsoport több sikeres vállalkozás közös együttműködésén alapul. A 100% magyar tulajdonban lévő, a szakterületén piacvezető vállalat 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi rendszerek fejlesztésében, honosításában, bevezetésében, üzemeltetésében támogatásában, melyet mintegy 16.000 értékesítési végpont-referencia igazol. Megoldást kínál a kiskereskedelem, a nagykereskedelem, a szállítói megrendelés, EDI kapcsolat és más elektronikus adatcserék lebonyolítására. Kereskedelmi rendszere lehetőséget ad a bolti tevékenységek központi irányítására, valamint a vezetői információ kinyerések, elemzések adattárházi megvalósítására egyaránt.