Nevezés

MEGHOSSZABBÍTOTT NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. MÁRCIUS 19., 18.00


A nevezés ingyenes, egyetlen feltétele a nevezési űrlap kitöltése az online felületen, valamint a dokumentációk feltöltése.

A jelentkezés online rendszerben zajlik. A nevezési űrlap kitöltése, valamint a nevezési feltételek és az ÁSZF elfogadása után, az elküldés gombbal válik érvényessé.

Ezt követően egy válasz emailben megérkezik a hozzáférés egy tárhelyhez, ahova feltölthetőek a pályázatot bemutató anyagok, dokumentációk (pl. fényképek, videók, prezentáció stb.)

A nevezett boltokat bemutató dokumentációk között szerepelnie kell 8-10, a bolt külsejét és belsejét, valamint az alkalmazottakat is bemutató fényképnek, amelyek nyomtatásban is megfelelő minőségben használhatóak. (A nyertes pályázatokat az Élelmiszer szaklapban is be fogjuk mutatni, amelyhez szükségesek a nagy felbontású, legalább 1,5-2 mb és minimum 300 dpi felbontású képi anyagok.) 


A verseny névadó szponzora a Pick Szeged Zrt. az alábbi különdíjat biztosítja:
„A Legszebb Csemegepult 2018
 Pick Szeged Zrt. különdíj „
Kérjük, a kisbolt, szupermarket, nagy szupermarket, hipermarket kategóriák pályázóit, hogy töltsenek fel csemegepultjukról fotót
A kategóriák győztes üzletei 1-1 feltöltött Pick Téliszalámi display-t nyernek


A verseny névadó szponzora a Sole-Mizo Zrt. az alábbi különdíjat biztosítja:
Hűtött tejtermék kínálat 2018  Sole-Mizo különdíj"
Kérjük, a kisbolt, szupermarket, kategóriák pályázóit, hogy töltsenek fel tejtermékkel ellátott hűtőpultjukról fotót.
A kategóriák győztes üzletei 1-1 feltöltött (120 db-os) Mizo Coffee Selection kávés display-t nyernek. 


A fényképek mellett lehetőség van prezentáció vagy rövid videó (MP4 formátum) feltöltésére is.

Amennyiben az Élelmiszer szaklap friss áru különdíjára is szeretne pályázni, a nevezési űrlap második részében az erre vonatkozó részt is töltse ki.